El restaurant

El nostre restaurant va ser construït l’any 1969 com un petit restaurant bar per tenir-hi un punt de trobada i un refugi al voltant de la granja de Can Castellví, a Collserola.

Per esmorzar o prendre unes tapes obrim el bar «les tres Olles» amb la seva antiga bora del foc on es pot esmorzar de forquilla o d’entrepà, a mes d’una varietat de tapes( Cargols, callos, truites de patata, mandonguilles, chocos…).

Gràcies a la qualitat dels aliments, cada dia són més nombrosos els nostres clients, destacant especialment aquells qui venen per gaudir d’un restaurant on poder anar-hi amb nens. Tenim, a més, l’ambient que contrasta la qualitat dels plats; la curta però seleccionada carta de vins; i el lloc, acollidor i senzill, al peu mateix de la riera de Vallvidrera, envoltat d’un bosc de ribera on a l’estiu es respira frescor i dins dels seus menjadors a l’hivern un confortable clima.

Actualment Can Castellví ofereix una carta per triar (amanides, plats de carn, bacallà, paelles… sense oblidar la tradicional carn a la brasa i la selecta rebosteria). També hem incorporat uns menús tancats per a grups. I les calçotades i els calçots que al hivern no poden faltar.

 CARTA

Aquesta consta de plats o Menú de cap de setmana :

Menú de Calçotades

Dinars i sopars d’empresa o per grups

MENÚ DIARI

A triar entre:

Quatre plats de primer.

Quatre plats de segon.

(a partir de dues persones es pot elegir paella)

 

Postres

Pa, beguda(aigua, vi o gasosa) i cafè

També disposem de menú infantil
Call Now Button