Servei de guarderia

El servei de guarderia no es troba actualment operatiu a causa de les restriccions imposades per la pandèmia del COVID-19. Tornarem a tenir-lo en funcionament tan aviat sigui segur i possible.

A Can Castellví disposem de servei de guarderia perquè els pares puguin menjar tranquil.lament al restaurant mentres els nens mengen, juguen i es diverteixen amb monitors. El mínim d’edat per aquesta activitat és de 3 anys.

Aquest servei es farà reservant directament al restaurant Can Castellví. Consisteix en una activitat de 13:00h a 16:00h en les quals els pares estaran dinant mentre els nens fan diverses activitats.

icon-horse@2x

La activitat la iniciarem a la 13:00h al restaurant Can Castellví on els nens dinaran amb el monitor encarregat de servir el menú i seguidament baixaran a acomiadar-se dels pares per pujar a la granja a fer diverses activitats fins a les 16:00h quan els monitors s’encarregaran de tornar-los a baixar al restaurant.

menjador infantil a Can Castellví

El nostre objectiu és fer-los passar una estona divertida, dinàmica i educativa i desenvolupar algunes de les tasques pròpies d’un granger.

L’activitat haurà de ser reservada via telefònica o per e-mail amb antelació al restaurant. Consulta’ns preus i disponibilitat al:

Telèfon restaurant: 93 680 02 39 (de 9:00h a 18:00h)
Mòbil restaurant: 670 351 650
Mòbil granja: 627 296 933

Call Now Button