Can Castellví: la Granja

Les entrades per visitar la granja s’han de comprar online; fer-ho a taquilla no assegura la disponibilitat per aquell dia i té un preu superior. El passeig en poni serà gratuït amb l’entrada per a nens. La franja horària de visitar la granja és de 10-13h sense hora concreta d’entrada; es farà cua a la porta de les instal·lacions si estem complets en algun moment”

Està prohibit portar menjar de l’exterior per alimentar els animals. Si algú, opcionalment, vol comprar menjar especial per a donar-los, no acceptem tarjeta, només efectiu

La Granja de Can Castellví està situada en el terme municipal de Molins de Rei a 4 kilòmetres de la població i a 5 kilòmetres de Sant Cugat del Vallès; en el centre del parc de Collserola i en plena natura

Can Castellví està en una zona privilegiada al costat de la Riera de Vallvidrera i envoltada d’una vegetació pròpia de la zona, fet que fa que la granja sigui un lloc ideal per visitar en família, especialment amb nens.

A la granja, pots trobar gran varietats d’aviram (ànecs, gallines, faisans, emús…) i també la secció de gallines catalanes i de mamífers tal com: les cabretes, l’ovella, el porquet vietnamita, diferents rasses de conills, els ponis… Podràs donar-li menjar, fer voltes amb poni. També coneixeràs uns animals que venen d’Austràlia, que segur són més alts que tu i gairebé que els teus pares: els emús, “La xanca i el Gambes”.

Els MENORS de 24 mesos que vulguin entrar a la granja gratuïtament sense fer cap activitat hauran d’acreditar la seva edat mitjançant alguna documentació.

Comprar entrades

Comprar entrades

Jardí Encantat

El Jardí Encantat de Can Castellví és un petit parc dins el recinte de la granja, una àrea d’esbarjo perquè els més menuts es distreguin.

Aquest petit espai està format per una caseta de l’arbre, un tobogant i un tunel que permetrà als nens passar una bona estona descobrint racons molt especials entre la natura.

Un lloc on divertir-se jugant amb altres nens i descobrint la natura.

ATENCIÓ entrada a la granja.

La franja horària de visitar la granja és de 10-13h sense hora concreta d’entrada; es farà cua a la porta de les instal·lacions si estem complets en algun moment