Venda de llenya

comprar llenya can castellvi

La vinculació forestal de la nostra finca Can Castellví ve donada per la gran part de bosc que té i que des de sempre l’ha distinguida com a explotació forestal per a l’aprofitament de fusta o bé de llenyes per a combustió. I els ofereix:

Venda de llenya a Can Castellvi

LA LLENYA
Per valorar la qualitat de la llenya com a combustible cal tenir en compte uns quants factors (facilitat d’ignició, persistència de la flama i de la brasa, trossejament), però el més important és el poder calorífic. Amb iguals condicions d’humitat, les espècies forestals tenen diversos poders calorífics, dependent sobretot del contingut relatiu de cel•lulosa (4.000 calories) i de lignina (més de 6.000 calories). Paradoxalment, les coníferes, que generalment tenen poca consideració com a llenya, tenen un poder calorífic superior al dels planifolis, al voltant del 8% de mitjana. La diferència principal és que molts planifolis tenen un pes específic més alt i, a partir de volum, emeten una qualitat més elevada de calor.

Venda de llenya a Can Castellvi

A continuació tenim una llista de les varietats de llenya que venem a la nostra explotació, i els poders calorífics corresponents:

Combustible: Poder calorífic a humitat normal.

DUES CATEGORIES DE LLENYA.

Venda de llenya a Can Castellvi

Per obtenir un foc durador, és aconsellable barrejar un 20% de llenya tova (també anomenada dolça) amb un 80% de llenya forta.
CARBÓ VEGETAL.
El carbó vegetal és un combustible de gran lleugeresa i idoni, més que la llenya, per ser emprat en usos domèstics i industrials. La llenya és transformada en carbó per un 80% de pes.

Venda de carbó vegetal presentat en sacs de 15 kg i 3 kg  per professionals i particulars:

Venda de llenya a Can Castellvi

Telèfon de contacte: 679 737 446 (FIDEL)